Løn og medarbejdere

Sammen med Visma kan vi hjælpe

Udbetaling af løn, afregning af skat, feriepengeberegning, indberetninger, ansøgning om refusioner og udarbejdelse af kontrakter m.v. er alt sammen eksempler på opgaver, der kan tage meget tid i hverdagen. Heldigvis behøver det ikke at være sådan.

Vores samarbejdspartner Visma tilbyder løsninger til behandling af løn og administration af medarbejdere.

Et lønsystem skal gøre lønbehandling enkelt og overskueligt, så du kan fokusere på din kerneforretning frem for administration. Visma tilbyder forskellige løsninger, der på en effektiv og fleksibel måde kan håndtere dine lønudbetalinger. Du kan vælge selv at stå for lønbehandlingen i en af Visma's løsninger, f.eks. DataLøn, eller du kan vælge LønAdministration og dermed overlade opgaven helt til Visma. Så skal du blot ringe eller sende en e-mail til Visma med nogle få oplysninger, når det er tid til at udbetale løn.

Hos Visma kan du få udarbejdet ansættelseskontrakter eller få gennemgået dem du allerede har, og du kan få personalejuridisk rådgivning, f.eks. i forbindelse med fratrædelser. Visma kan også søge om refusioner på dine vegne hos det offentlige, så din virksomhed ikke går glip af penge I er berettiget til.

Fordelene ved at anvende en løsning fra Visma

  • Beregning og indberetning sker automatisk og til tiden
  • Lønsedler, årsopgørelser m.m. udarbejdes af lønsystemet
  • Der sker løbende opdatering i forbindelse med nye lovkrav og lignende
  • Du får løst dine administrative opgaver for medarbejdere efter gældende regler.

Kontakt en af vores erhvervsrådgivere, hvis du vil vide mere om dine muligheder med Visma.