Logo

Betaling med Apple Pay

Hurtig og sikker betaling

Apple+Pay+lille+format

Hurtigere og sikrere betaling med Apple Pay

Apple Pay er en nemmere og sikrere måde at betale i butikker, i apps og på nettet med iPhone, Apple Watch, iPad og Mac.* Transaktionen sker lynhurtigt, og du skal ikke bruge andet end de enheder, du allerede har på dig.

Dit kortnummer gemmes aldrig på din enhed eller på Apple-servere og deles ikke med butikkerne. Apple Pay bruger et enhedsspecifikt nummer og en unik transaktionskode for hvert køb, så dine betalinger forbliver private og sikre.

Her kan du betale

Du kan betale med Apple Pay i alle dagligvarebutikker og forretninger, der understøtter kontaktløse betalingskort og skilter med disse symboler.

 

img  img

Med Apple Pay er det nemt og sikkert for dig at handle i både ind- og udland og i de apps og webshops, der bruger Apple Pay som betalingsløsning. Du kan bruge Visa Dankort, Mastercard Debit og Mastercard Kredit sammen med Apple Pay.

Hvordan betaler du?

Du betaler i butikker ved at holde din iPhone hen over betalingsterminalen, mens du har fingeren på Touch-ID. Bruger du face-id, skal du i stedet trykke 2 gange på sideknappen og holde din iPhone hen over betalingsterminalen. Når betalingen er gennemført, vil der stå ”OK” på skærmen, din iPhone vil vibrere, og der vil lyde et bip.

Har du et Apple Watch, trykker du to gange på sideknappen og holder Apple Watch hen til betalingsterminalen. Du vil mærke et lille prik og høre et bip, når betalingen er gennemført.

Sådan kommer du i gang

For at bruge Apple Pay skal du være kunde i Kreditbanken og have et Visa/Dankort og/eller Mastercard Debit og Mastercard Kredit. Du kan anvende Apple Pay på iPhone 6 eller nyere, Apple Watch eller andre Apple enheder. Det er vigtigt at din iPhone har den seneste iOS-opdatering.

For at komme i gang skal du tilføje dine kort til Apple Wallet appen. Det gør du enten direkte i Wallet eller via Kreditbankens mobilbank. Sådan gør du:

  • Gå ind i din mobilbank (skal være opdateret til nyeste version) og tryk på menuen kort. Vælg det kort du vil tilknytte og tryk på den grønne pil. Tryk på føj til Apple Wallet og følg vejledningen herfra.

  • Åbn appen Wallet på din iPhone. Vælg Tilføj kort og følg vejledningen i appen.

Ofte stillede spørgsmål Apple Pay:læs mere