Du kan få NemID på din smartphone

NemID nøgleapp kan downloades i Apple’s App Store og Google Play Store. Den nye app er et supplement til det eksisterende NemID nøglekort.

NemID nøgleapp

Siden lancering af NemID til danskerne i 2010 er NemID nøglekortet blevet en fast følgesvend i danskernes færden på nettet. Appen er et nemt, sikkert og bekvemt supplement til det eksisterende nøglekort og kan anvendes alle de steder, du normalt anvender NemID.

Danskerne bliver mere og mere digitale, og vi vænner os til, at vi kan klare det meste på farten med vores mobiltelefoner. Det er baggrunden for, at der er skabt en løsning til mobiltelefonen som digitalt alternativ til nøglekortet, så indgangen til mange selvbetjeningsløsninger kan klares nemt og sikkert med et swipe på telefonen i stedet for indtastning af en nøgle.

Appen fungerer med en firecifret kode eller fingeraftryksgenkendelse/ Touch ID / Face ID.

Nøgleappen findes i to versioner – til privat og til erhverv.

NemID nøgleapp er et supplement til NemID nøglekort. Du skal beholde dit NemID nøglekort. Du skal for eksempel bruge det til at aktivere appen på nye mobile enheder, eller hvis din mobile enhed er løbet tør for strøm.

Det er ligeså sikkert at anvende nøgleappen som nøglekortet til login med NemID

Du kan tilknytte samme NemID til appen på op til tre af dine mobile enheder.

Læs hvordan du kommer i gang med NemID nøgleapp og aktiverer appen, og ligeledes hvordan du anvender appen ved at klikke på nedenstående link.

Vejledning sådan aktiverer og anvender du NemID nøgleapp.pdf

Se film: Sådan kommer du i gang med NemID nøgleapp. (30.sek.)
Se film: Sådan bruger du NemID nøgleapp. (30.sek.)


Yderligere vejledning til aktivering og brug af appen på nemid.nu/app