Hvordan spærrer jeg mit kort?                                                                                Mit kort er stjålet eller misbrugt - hvad gør jeg ?

Har du fået stjålet dit kort eller er der en anden, der kender din pin-kode ?
Så skal du spærre dit kort, så du undgår misbrug.

Du kan til enhver tid selv spærre dit kort via NetBank eller MobilBank.

I bankens åbningstid kan du desuden ringe til os, så spærrer vi kortet for dig.
Uden for bankens åbningstid kan du ringe til Nets på:

- 4489 2929 VISA og Dankort

- 4489 2750 MasterCard

Ved henvendelse til Nets skal du oplyse navn og adresse, i hvilken bank/afdeling du er kunde og om muligt oplyse kortnummer, kontonummer eller cpr.nr.

Kontakt politiet

Er dit kort blevet stjålet, skal du – ud over at spærre kortet – også kontakte politiet.