Hvordan opretter jeg MobilBank og får en mobilkode?

For at få adgang til Kreditbankens MobilBank, skal du gøre følgende:

1. Gå i App Store eller Google Play, søg på Kreditbanken og download app’en til
    din mobil.
  2. Log på NetBank
  3. Vælg tandhjulet indstillinger øverst i bjælkemenuen til højre
  4. Vælg Aftaler og mobil
  5. Vælg MobilBank

Når du tilmelder dig MobilBanken får du en mobilkode, som du skal bruge, når du logger på MobilBanken fra din telefon. Har du ikke NetBank, skal du først tilmeldes – ellers kan du ikke anvende MobilBanken.