Hvordan bestiller jeg NemID nøglekort?

Når du tilmelder dig Kreditbankens NetBank, får du automatisk et NemID tilsendt med posten. Vil du bruge dit NemID til andet end NetBanken – f.eks. på skat dk eller borger.dk – skal du sige ja til OCES i tilmeldingsforløbet.

Ønsker du at få et NemID, men har ikke behov for Kreditbankens NetBank, kan du bestille det på nemid.nu

Udover det tilsendte nøglekort har du også mulighed for som supplement til dit eksisterende nøglekort, at tilmelde dig NemID nøgleapp, som du kan bruge på både din smartphone og tablet. Appen giver dig adgang til bl.a. NetBank og MobilBank, borger.dk, sundhed.dk og private hjemmesider som fx a-kasse eller forsikringsselskab.

Du skal bruge dit NemID nøglekort til at downloade og installere appen. Du skal derfor have et NemID for at kunne bruge nøgleappen.

NemID nøgleapp kan downloades via:

Yderligere informationer om NemID nøgle app læs her