Hvad er en NemKonto og hvordan opretter jeg en NemKonto?

En NemKonto er en helt almindelig bankkonto, du har i forvejen, og som det offentlige bruger til at udbetale penge til, hvis du f.eks. modtager børnepenge eller har betalt for meget i skat.

Du kan oprette/vælge eller ændrer din NemKonto ved at logge på NemKonto.dk og logge ind med dit NemID eller ved at kontakte din rådgiver i Kreditbanken.

Hvis din NemKonto er i Kreditbanken kan du altid se, hvilken konto, der er din NemKonto i:

NetBanken

1. Log på NetBanken
  2. Vælg tandhjulet indstillinger øverst i bjælkemenuen til højre
  3. Vælg indstillinger
  4. Vælg personlige oplysninger

Du har også mulighed for at ændre din NemKonto til en anden konto her.