Hvordan anmelder jeg en skade vedrørende forsikringer på mit MasterCard?

Hvis skaden er sket og du har brug for akut assistance, skal du straks henvende dig til:

SOS International a/s,
Nitivej 6,
DK – 2000 Frederiksberg

Telefon (+45) 70 10 50 50 (døgnet rundt)
Telefax (+45) 70 10 50 56

Enhver skade skal anmeldes via skadeblanket til Forsikringsselskabet Privatsikring A/S på rejse@privatsikring.dk eller alm. post. Du kan finde skadeanmeldesblanketter ved at klikke her:

Skadesanmeldelse

Anmeldelsesblanketterne kan downloades til højre på siden i rubrikken afbestilling- og rejseforsikring