Bilforsikring – den dækning de fleste overser

Antagelse: Du forventer, at du som fører af din bil er dækket mod skader på dig selv, og får erstatning ved solouheld, dvs. uheld der ikke involverer andre trafikanter. Men er det tilfældet. Svaret får du, når du læser videre

Er du godt dækket ind, når uheldet er ude?. Det tror de fleste, men det er ikke altid tilfældet
De fleste tror, at de med deres ansvars- og kaskoforsikring på bilen er dækket mod skader på føreren, der opstår ved en soloulykke forårsaget af dig selv. Det kan være skader opstået ved, at du eksempelvis kører i grøften, ind i et træ eller skader ved ind- og udstigning af bilen.

Det er ganske rigtigt, at skader på bilen er dækket, men hvad med svie og smerte, tabt arbejdsfortjeneste, læge og tandbehandling, varige mén og tab af erhvervsevne. Er det ikke vigtigt for dig, at det også er på plads?
Det er kun tilfældet, hvis du har en førerpladsdækning, som i øvrigt er den dækning, de fleste overser ved valg af bilforsikring.

I Kreditbanken synes vi, at førerpladsdækningen bør være en del af enhver samtale omkring bilforsikring, for hvad er mere vigtigt end dig selv. Vores samarbejdspartner på forsikringsområdet Privatsikring er af den samme opfattelse.

Vores samarbejde med Privatsikring betyder, at du både kan samle dine bankforretninger og forsikringer i Kreditbanken. Det er ganske nemt. Du booker et møde i banken, hvorefter en assurandør sammen med dig gennemgår dine ønsker og behov til forsikringer. Hos Privatsikring skal du ikke passe ind i en kasse. Du kan derfor forvente at få et tilbud tilpasset dine ønsker og behov. Hverken mere eller mindre.

Vi samarbejder med Privatsikring i lighed med en række andre pengeinstitutter i Danmark. Det gør vi, fordi det er et gennemprøvet koncept, hvor der tilbydes nogle af Danmarks allerbedste forsikringsdækninger, der opleves stor kundetilfredshed hos Privatsikrings kunder, og forsikringerne tilbydes til konkurrencedygtige priser.

Privatsikring er et selvstændigt forsikringsselskab, ejet af Codan Forsikring.


Book et forsikringsmøde

Jeg ønsker mødet afholdt i

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.