Vind billetter

Søren Huus og Tina Dickow giver koncert i Mølleparkens Friluftsscene fredag den. 30 august 2019. Du har nu chancen for at vinde 2 billetter

To store ikoner fra den danske musikscene giver koncert samme aften. Du har nu mulighed for at vinde billetter til koncerten.

Koncertaften med to navne: Søren Huss og derefter Tina Dickow

Midt i Sønderborg ligger en hyggelig lille park med en friluftsscene, hvor alle kan komme tæt på musikken.
Stilfuld, praktisk, hyggelig og rummelig. Friluftsscenen er indrettet som et amfiteater med plads til 5.000 gæster.

Mølleparken har en særlig tiltrækningskraft! Musikere og bands, som spiller i Mølleparken, har altid givet den lidt ekstra. Forholdene og den intime stemning indbyder til det.

Aftenen begynder med en koncert med Søren Huss, som har været en flittig gæst og begejstret publikum på de danske koncertscener gennem mere end 25 år. Først som forsanger i rockbandet Saybia, og siden 2010 som solo-artist. Den seneste af hans 3 solo-udgivelser er albummet ”Midtlivsvisen” fra 2017. Her møder man en Søren Huss, som er blevet lidt mere afdæmpet, balanceret og tænksom. En sanger, man lytter til, og som bærer lyrikken frem på gode melodier og en rar stemning.

Med sine 11 album har Tina Dickow markeret sig som en af landets bedste og mest personlige sangskrivere med en sjælden evne til at ramme rent og dybt hos både anmeldere og publikum. Hun gør tingene på sin egen måde og med en energi og en styrke, man umiddelbart ikke tiltror hende. Men man overraskes og imponeres.

Vind billetter

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.