Tjek dit boliglån

Den historisk lave rente gør, at du meget vel kan tjene penge ved at ændre dit realkreditlån

Mange kan med fordel lægge realkreditlånet om og derved spare penge, eller nedsætte løbetiden på lånet uden at den månedlige ydelse stiger

Renten på et 30-årigt lån med fast rente og afdrag har aldrig været lavere

”Renterne er historisk lave, og det er første gang i danmarkshistorien, at vi ser så lave renter på 30-årige fastforrentede lån. Bare siden årsskiftet er renten halveret, og det 30-årige fastforrentede lån med afdrag til bare 0,5 % er nu en realitet. Mange gør klogt i at fået tjekket deres økonomi og lån”, siger Totalkredits chefanalytiker og renteekspert Jeppe Borre.

Er du blandt de mange boligejere, der i øjeblikket overvejer, om du med fordel kan lægge realkreditlånet om, så tag fat i din rådgiver, der kan fortælle, hvordan det konkret ser ud for dig og de lån, der finansierer din bolig.

Disse boligejere har grund til at være særligt opmærksomme

Har du et fastforrentet lån på 1,5%, 2% eller højere, kan det være interessant for dig at overveje 0,5%-lånet. 

Det kan også være at du har 16-17 år tilbage af din realkreditfinansiering, hvor en omlægning til et 15 årigt lån med fast rente til 0% kan være interesssant. Her kan du måske sidde med den samme månedlige ydelse, men nu kun i 15 år i stedet for 16-17 år.

Lav din egen beregning

Er dit realkreditlån fra Totalkredit, så kan du logge ind i din NetBank og regne på en omlægning af dit lån. Klik på fanebladet Bolig, dernæst Totalkredit og følg anvisningerne herfra. Du skal bruge NemID.

Du er selvfølgelig også til enhver tid velkommen til at tage fat på din kunderådgiver, der kan hjælpe med beregningen.