Lokal Puljeinvest gør det nemt at investere dine pensionsmidler og børneopsparing

Med Lokal Puljeinvest kan du nemt og effektivt investere gennem puljer, som hver består af mange forskellige typer af værdipapirer. Du skræddersyr så at sige din investering til den risiko, du vil tage, og det forventede tidspunkt for udbetaling af din investering.

8 forskellige puljer

Vi tilbyder otte forskellige investerings puljer med forskellige sammensætninger af aktier og obligationer. Hvilken sammensætning der er den rette for dig, er dit valg. Det afhænger af, hvad du har det godt med og din tidshorisont. Puljerne dækker de fleste opsparingsbehov, uanset om du er meget forsigtig og foretrækker obligationer, eller om du først skal bruge din investering om mange år, og derfor måske gerne vil investere i flere aktier.

Når du har besluttet dig for, hvordan du vil investere, bliver dine løbende indbetalinger fordelt i henhold til den fordeling du har valgt. Og du kan naturligvis ændre dit valg undervejs, hvis du ønsker det.

Spred din risiko med puljeinvestering

Fordelen ved en puljeinvestering er, at din investering er godt beskyttet. Gennem puljen opnår du en stor spredning (mange forskellige værdipapirer) af din investering, og det er med til at reducere din risiko, da enkelte værdipapirer ikke kommer til at fylde for stor en del af den samlede investering.

Professionelle fagfolk passer på din investering

Lokal Puljeinvest overvåger løbende alle otte puljer for at sikre den bedst mulige placering af din investering.

Dine penge er i gode hænder

Vi kan ikke garantere et specifikt afkast, når du investerer i Lokal Puljeinvest. Men vi kan garantere, at dine penge er i gode hænder. Dine pensionsmidler er altid dækket af Garantiformuen. Bemærk dog at indskud på en børneopsparing investeret i puljer ikke er dækket af Garantiformuens regler.

Læs mere om Lokal Puljeinvest her.