Måske er der penge i dine duggede ruder

Med vores energiberegner kan du hurtigt få en idé om, hvilke konkrete energiforbedringer i dit hus du kan undersøge nærmere. En energiberegning er derfor et godt sted at starte, hvis du vil have et estimat på, hvad du kan spare i både dit varme – og klimaregnskab.

Det kan vise sig at være en god idé at energioptimere sin varmekilde

Efterisolering eller nye vinduer

Hvis du overvejer, om du f.eks. skal have skiftet vinduerne eller isolere din bolig bedre, så har du sikkert også tænkt over, om det kan betale sig.

Svaret er sandsynligvis ja. Nye vinduer, bedre isolering, nye termostater og andre varmekilder er ofte en rigtig god forretning. I et ældre hus, der ikke er blevet energirenoveret tidligere, er det ikke urealistisk at halvere varmeregningen. Derudover får du en bolig med bedre indeklima – og uden kulde og træk.

En energirenovering koster naturligvis penge at gennemføre, men hvis der er friværdi i boligen, er det ofte muligt at få et lån til så lav en rente, at besparelsen ved energiforbedringen helt eller delvist dækker udgifterne til et lån.
 
Hvis du endnu ikke har lavet en energiberegning, så besøg Energiberegneren. Med beregneren får du en hurtig idé om, hvilke konkrete energiforbedringer i dit hus du kan undersøge nærmere.
 

Energiberegner

Du er samtidig velkommen til at kontakte en rådgiver i banken for at høre, hvordan Kreditbanken kan hjælpe dig med at føre dine planer ud i livet.