Logo

En god pensionsordning...

... skal for langt de fleste mennesker sikre den økonomiske tryghed i den 3. alder og på vejen derhen. Den bygger derfor på den rigtige kombination af opsparing og forsikringsdækning.Opsparing og forsikringsdækning

Hvordan sikrer du din økonomiske tryghed under pensionen?

img

Opsparingen

Din opsparing kan sikre, at du får netop den 3. alder, du ønsker dig - rent økonomisk. Som det ser ud lige nu, så vil A-pensionsholdet blive dem, der selv sparer op, mens B-pensionsholdet vil skulle stole på, at de offentlige ydelser kan bære igennem. Vi anbefaler klart, at du vælger at komme på A-pensionsholdet og selv sparer op.

Som en god tommelfingerregel kan du gå ud fra, at du skal spare op til pensionen lige fra det tidspunkt, du bliver erhvervsaktiv, og til du går på pension. Jo før, du starter, jo bedre!

Forsikringsdækningen

Din forsikringsdækning skal være med til at sikre, at du og dine pårørende kan få et godt økonomisk liv, selv om uheldet er ude, inden pensionsalderen. Det er desværre et faktum, at alt for mange mister arbejdsevnen inden pensionsalderen som følge af invaliditet. Og det er desværre også et faktum, at alt for mange dør inden pensionsalderen.

I Kreditbanken ved vi rigtig meget om pensionsopsparing og om de forsikringer, der kan skabe økonomisk tryghed her og nu. Du er altid velkommen til at tage fat i os for en snak om, hvad der er en god pensionsordning til dig.