Logo

Boliglån i Kreditbanken

Overvejer du at købe bolig? Få et stærkt tilbud der tåler sammenligning

Gamle huse i idyllisk brostensbelagt gade med bonderoser
Typisk finansieres et boligkøb med et realkreditlån. Er der derudover et finansieringsbehov, finansieres den resterende del med et boliglån i banken.

Hvor mange penge kan du låne til boligen?

Typisk finansieres et boligkøb med et realkreditlån, der oftest udgør 80% af købesummen. Er der derudover et finansieringsbehov, udarbejder vi gerne et tilbud på et boliglån med en løbetid, som er tilpasset din økonomi.

Du kan som udgangspunkt ikke låne penge til at dække hele købesummen, hvis du køber en ejerbolig. Du skal forvente, at du skal have 5% af købesummen opsparet selv - dog minimum 75.000 kr. I nogle få tilfælde kan du endda blive bedt om, at udbetalingen er større. Kravene til udbetaling er lavet for at mindske risikoen for, at du taber for mange penge, hvis du senere skulle blive tvunget til at sælge din bolig af forskellige årsager.

Din udbetaling kan komme fra din egen opsparing, eller fra et allerede eksisterende lån eller kredit, f.eks. en kassekredit. Men banken må ikke give dig et nyt lån ved f.eks. at oprette en ny kassekredit i forbindelse med, at du vil købe en fast ejendom.

Et boliglån kan selvfølgelig også være en del af finansieringen af en ombygning eller et moderniserings- eller renoveringsprojekt.

I Kreditbanken tilbyder vi flere forskellige løsninger indenfor boligbelåning. Vi anbefaler at du kontakter en af bankens rådgivere, så kan I sammen finde den bedste løsning for dig.

Klik på kontaktformularen til venstre, og en rådgiver vil kontakte inden for 24 timer.

Brug for flere gode råd om boliglån?