Finanselever i Kreditbanken

Finanselev i Kreditbanken er en 2-årig uddannelse, der kombinerer praktik og teori
Om uddannelsen
Som finanselev i Kreditbanken bliver du fra dag 1 en del af holdet. I det daglige arbejde får du dine egne praktiske opgaver og kundekontakter. Og sideløbende med dagligdagen i afdelingen følger du et uddannelsesforløb på Finanssektorens Uddannelsescenter i Skanderborg.
Finanssektorens Uddannelsescenter er vores samarbejdspartner, når det gælder den teoretiske del af finansuddannelsen.
Praktik i banken
I en eller flere af bankens afdelinger får du et uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i bankens produkter, systemer og holdninger, herunder til god kunderådgivning. I den praktiske dagligdag får du mulighed for at bruge den teori og afprøve de redskaber, du lærer om på skolebænken på Finanssektorens Uddannelsescenter.
I uddannelsesperioden får du mange forskellige slags opgaver, som for eksempel
- kundebetjening
- vejledning og rådgivning om bankens produkter
- rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension og investering.
I løbet af uddannelsen bliver du introduceret til bankens strategier og måde at arbejde på. Du får en god fornemmelse af alle aspekter af rådgiverjobbet og indblik i, hvordan vi servicerer og rådgiver bankens kunder. Du får "jord under neglene" og lov til at prøve tingene af i praksis.
På et tidspunkt i uddannelsen får du ansvaret for din egen kundeportefølje af yngre kunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder.
Du vil i hele forløbet være tilknyttet en mentor i afdelingen. Derudover har du mulighed for at netværke og sparre med andre finanselever/-trainees i banken.
Teori på Finanssektorens Uddannelsescenter i Skanderborg
Den teoretiske del af uddannelsen som finanselev består af et 2-årigt kursusforløb, som udbydes via Finanssektorens Uddannelsescenter i Skanderborg som en kombination af fysiske og virtuelle kurser.
Kursusforløbet
- skal underbygge, at du udvikler dig fagligt, kommunikativt og personligt
- skal give dig teoretisk viden inden for de grundlæggende fagområder, f.eks. boligkøb og -salg, pensionsopsparing, investering, udlån og kredit
- skal sætte fokus på dig og dine unikke kompetencer og udviklingspotentialer via bl.a. personprofilværktøjer og læringsstile.
For god ordens skyld – banken betaler alle omkostninger, der er forbundet med kursusforløbet.