Logo

Drømmer du om køb af sommerhus

Sommerhuss+-+806x339

Vi gør det nemt for dig

Overvejer du at købe et sommerhus, så få fra start et lånebevis. Med et lånebevis i hånden har du en aftale med os om, hvor meget du kan købe for. Det giver dig mulighed for at slå til med det samme, når du finder, det sommerhus du gerne vil købe.

Køb af sommerhus minder meget om køb af en helårsbolig – dog kan den del der finansieres af et realkreditlån kun udgøre 75% af kontantprisen.

Læs de 7 gode råd, der er værd at tage i betragtning ved ethvert boligkøb

Få mere viden om

Nogle sommerhuse bliver solgt med en aftale om udlejning i løbet af året. Det betyder, at udgifterne ved at købe sommerhuset kan virke relativt lave. Vær i den forbindelse opmærksom på forhold, der kan gøre boligen dyrere end forventet:

  • En kontrakt med et udlejningsbureau om, at sommerhuset skal lejes ud en del af året, er ingen sikkerhed for, at det er tilfældet. I mange tilfælde er det ejeren af huset, der selv bærer risikoen for manglende udlejning. Læs derfor kontrakten grundigt igennem og gerne sammen med en advokat.

I Kreditbanken vil vi gerne hjælpe dig med at gå hele vejen, så du kan få din sommerhusdrøm eller sommerhusprojekt realiseret. Vi har stor viden og erfaring på området, og kan hjælpe dig med at få dit sommerhuskøb til at blive en god investering. Samtidigt får familien et fælles samlingssted, der kan være grobund for mange fantastiske oplevelser sammen.

Værd at vide

Pensionister har ret til at benytte sommerhuset som helårsbolig, når huset eller sommerhusgrunden har været ejet i mindst 1 år. Du kan læse mere på ældresagens hjemmeside.

Du kan når du kontakter os forvente:

  • En individuel løsning tilpasset din økonomi
  • Hurtig ekspeditionstid
  • Konkurrencedygtig finansiering

Hvis du udlejer dit sommerhus

Du skal være opmærksom på, at der er særlige regler for beskatning af din indtægt, hvis du udlejer dit sommerhus. Du kan få yderligere information på Skats hjemmeside.

Vær også opmærksom på, at et sommerhus, der bliver lejet ud, forventes at have en vis standard. Du bør derfor regne med højere udgifter til at vedligeholde huset.